Puntgave zorg
voor iedereen!
cn li

Interim management door Tallking Results

Inzetbaarheid, juiste invulling, managementposities in de zorg

Wij zien regelmatig zeer interessante vacatures voorbijkomen die naadloos aansluiten op ons kennis- en werkgebied. Wij zijn ervan overtuigd dat tijdelijke invulling door een van onze medewerkers veel meerwaarde kan hebben en dat onze medewerkers zeer geschikte kandidaten zijn die het verschil maken. Dit kan in een rol als interim manager, project- of programmamanager of als ervaren verandermanager.

Wij zijn van mening dat de inzet van een tijdelijke kracht in sommige situaties voor continuïteit kan zorgen, omdat er een specifieke termijn wordt overeengekomen. Bij functies met vele kort op elkaar wisselende invullingen, kan dit een geschikte duurzame oplossing zijn.

Wij zouden graag met u in gesprek komen over mogelijkheden om uw organisatie te helpen met inzet van onze medewerkers. U kunt denken aan de volgende situaties:

 1. U wilt rust creëren op een afdeling bij meerdere wisselingen van manager.
 2. U zet een nieuwe afdeling op en zoekt innovatiekracht en doorzettingsvermogen.
 3. U zit middenin een lateralisatie traject en heeft extra aandacht nodig rondom veranderkundige leiding.
 4. U wilt inzicht in capaciteit/competenties van het team en zoekt tegelijkertijd een coachende leidinggevende.
 5. U doorloopt een digitaliseringstraject en zoekt extra kennis en ondersteuning op dit vlak.
 6. U heeft een moeilijk invulbare vacature, of uw manager heeft hulp nodig bij de uitvoering van specifieke punten zoals genoemd bij punt 1 t/m 5.

Hoe kunnen we helpen?

Om u een idee van de mogelijkheden te geven; we hebben door inzet van één van onze medewerkers onderstaande functies recent met succes ingevuld: 

 • Duurzaam traject teamondersteuning en continu verbeteren (gebaseerd op LEAN)  op de SEH en poliklinische afdelingen van het Maxima Medisch Centrum.
 • Binnen een EPD beheer & optimalisatie afdeling is er samen met de rest van de MT leden een structurele oplossing gevonden die de organisatie in staat heeft gesteld overzicht te houden en prioriteiten te stellen.

Wij hebben medewerkers met de volgende inhoudelijke kennis en expertise beschikbaar:

 • Veranderkundige expertise binnen de ziekenhuizen, VVT, GGZ en Jeugdzorg.
 • Interim management op specifieke afdelingen als ziekenhuisapotheek, facilitaire afdeling, patiëntenlogistiek, EPD beheer & projectafdeling, zorgafdelingen binnen de klinische en de poliklinische setting, GRZ afdeling en op bestuurlijk niveau.
 • Facilitaire expertise binnen inkoop, inhuizen en service center processen.
 • Teamondersteuning waarbij vanuit de basis een continue verbetercultuur wordt gecreëerd.

Het team van TallKing Results staat voor u klaar om u te begeleiden. Samen kunnen we echt het verschil maken. Dat is onze belofte en ervaring.

Verder praten over de mogelijkheden, neem gerust contact op: 

Martin Dat
m.dat@tallkingresults.com | Mbl: +31 6 30 10 64 00 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin