Puntgave zorg
voor iedereen!
cn li

Stagiair marktanalyse gezocht!

Over de opdracht
De zorgmarkt is zeer complex, veranderlijk en onzeker met voortdurend nieuwe uitdagingen en risico's. Eveneens biedt het mooie kansen. Marktomstandigheden en condities veranderen zeer snel, net als een groot aantal omgevingsfactoren. Het is daarom essentieel dat TallKing Results de ontwikkelingen en bewegingen in de markt scherp in beeld heeft om de juiste strategische beslissingen te nemen. 

Om als bedrijf te blijven groeien, is het van belang te bestuderen welke omgevingsfactoren momenteel of in de toekomst onze markt beïnvloeden, welke kansen en mogelijkheden hier voor ons liggen en welke diensten er worden aangeboden waarin het bedrijf zich zou kunnen profileren. Daarom hebben wij behoefte aan een gedetailleerde marktanalyse. Deze analyse moet onder andere duidelijk maken welke marktsegmenten er zijn en wat de behoeften binnen deze segmenten zijn. De marktanalyse zal een belangrijk onderdeel vormen van ons meerjarenplan, waarin de strategische intenties en koers voor de komende jaren staan beschreven. 

TallKing Results is op zoek naar een gemotiveerde stagiair die in samenwerking met ons een marktanalyse voor het bedrijf uitvoert waarin onderzocht wordt wat de kansen en mogelijkheden zijn binnen de bestaande of nieuwe markt(en).  

Algemene voorwaarden & eisen
-       Stageduur van 20 weken voor 24 tot 32 uur per week (flexibel, invulling stage en indeling kan worden overlegd).

-       Stagevergoeding van 350 euro per maand.

-       In bezit zijn van een eigen laptop en ander werkmateriaal. TallKing Results heeft geen kantoor, dus thuiswerken of op flexibele kantooromgevingen / onderwijsinstelling is het uitgangspunt.

-       Je wordt zowel individueel als door de werkgroep merkidentiteit begeleid.

-       De kans voor stagegerelateerde nevenactiviteiten is aanwezig. Hier zal uiteraard tijdig over gecommuniceerd worden.

-       Stagebegeleiding vindt grotendeels plaats op afstand en op afspraak.


Profiel stagiair
-      Net afgestudeerd of in de afrondende fase van een hbo opleiding in de richting van bedrijfskunde.

-       Hoge mate van zelfstandigheid.

-       Proactief.

-       Leergierig.

Selectieproces 
Ben jij enthousiast geworden over deze stage? Dan ontvangen wij graag je CV en bijgaande motivatiebrief waarin je kort uitlegt waarom deze stage iets voor jou is. Wie weet word jij dan uitgenodigd voor een vervolggesprek met ons bedrijf.  Neem voor verdere informatie contact op met Sofia Groutars (s.groutars@tallkingresults.com) (06-83793688).

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin