Puntgave zorg
voor iedereen!
cn li

Welke logistieke risicos loopt uw organisatie?

De afgelopen maanden zijn zorgorganisaties door de corona-crisis en de daaruit voortkomende productie- en leveringsproblemen van (medische) goederen voor grote uitdagingen en dilemma's komen te staan. De supply chain in veel zorgorganisaties bleek onvoldoende toegerust op onvoorziene omstandigheden, waardoor distributie- en bevoorradingsproblemen zijn ontstaan.  

Om dit in de toekomst te voorkomen en beter te kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden, biedt TallKing Results uw organisatie graag een risico assessment aan: een strategische analyse van de logistieke bedrijfsvoering op basis van data-analyse en een quick scan van de logistieke organisatie en processen. Aan de hand van de resultaten wordt inzichtelijk gemaakt hoe de huidige supply chain presteert, welke risico's de organisatie loopt en waar de grootste winstpunten te behalen zijn. Zoals u van ons mag verwachten, zullen wij u daarbij voorzien van quick wins, praktische adviezen en tactisch-strategische aanbevelingen.

Nu de storm (voorlopig) is gaan liggen, is het moment aangebroken om eens kritisch uw supply chain onder de loep te nemen. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Het risico assessment kan snel en op korte termijn worden uitgevoerd. 

Wilt u verder praten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Marquerite Groen

m.groen@tallkingresults.com | Mbl: +31 6 82 24 58 38

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin