Puntgave zorg
voor iedereen!
cn li

Actueel

Er zijn 20 berichten op 4 pagina's, dit is pagina 1

Stagiair marktanalyse gezocht!

TallKing Results zoekt een ambitieuze stagiair om het team te ondersteunen in de strategische koers voor de komende jaren door het uitvoeren van een gedetailleerde marktanalyse. Ben jij een ambitieuze student bedrijfskunde (of vergelijkbare richting) met een proactieve houding die goed zelfstandig kan werken en vind je het leuk meer te leren over de zorgmarkt? Lees dan snel verder!  |  lees meer »


Aansluiting Zorg & ICT

Vanwege de versnelde beweging rondom digitalisering in de zorg ontstaan veel mooie nieuwe initiatieven en technieken. Zijn uw organisatie, IT-afdeling en uw medewerkers klaar om het proces rondom deze ontwikkelingen te faciliteren en te borgen? Een daadkrachtige governancestructuur met goed ontwikkeld portfolio- en resourcemanagement zijn essentieel om de vraag naar nieuwe innovaties en het digitaliseringsproces in goede banen te leiden. Zo kan u medewerkers duurzaam inzetten en blijven vraag en aanbod op elkaar afgestemd.

TallKing Results helpt organisaties hun procesvolwassenheid te verbeteren. Met aandacht voor de ontwikkeling van kennis en skills binnen de afdeling helpt TKR realistische en haalbare IT-programma’s te ontwikkelen. Hierbij stellen we de mens en de medewerker altijd centraal. TallKing Results staat voor kwaliteit, avontuur, verbinding en wilskracht. Gaat u ook voor een optimale digitale doorontwikkeling?  |  bekijk video »


Capaciteitsmanagement is meer dan een rekenkundige exercitie

De plotselinge wereldwijde pandemie heeft in de zorg geleerd dat gestructureerd beheer van capaciteiten, zodat de output van het gehele systeem centraal wordt gesteld, belangrijker is dan ooit. Lees hier waarom dit veel meer is dan een louter rekenkundige exercitie. Verandering van cultuur en gedrag is een belangrijke randvoorwaarde voor een succesvolle transitie.  |  lees meer »


TallKing Results ondersteunt digitalisering in diverse zorginstellingen

Digitalisering in de zorg heeft een vlucht genomen. Door bittere noodzaak en met grote inzet hebben zorgmedewerkers elkaar en hun patiënten gevonden in de digitale wereld. En digitalisering in de zorg zal verder vliegen en hoger.

De subsidieprogramma’s Open, InZicht en VIPP stimuleren deze vlucht. Wij van TallKing Results gaan graag met u in gesprek of wij u kunnen ondersteunen bij uw verdere digitalisering, eventueel ondersteund door deze subsidieprogramma’s. Het schrijven van een projectplan, het uitvoeren van het implementatietraject, werkprocessen in kaart brengen en herontwerpen en digitale hulpmiddelen integreren met de mens centraal, dát is waar wij goed in zijn. Neem contact met ons op en laat digitalisering in de zorg vliegen!  |  bekijk video »


Procesmanagers TallKing Results stellen zich voor

Binnen digitalisering in de zorg speelt procesanalyse en -herontwerp een zeer belangrijke rol om de implementatie van de technische hulpmiddelen succesvol binnen de organisatie te borgen, zodat het gewenste rendement behaald wordt. Bij TallKing Results hebben wij diverse specialisten hiervoor. Graag stellen Ingrid, Pomme en Ilse zich voor.  |  bekijk video »


Pagina:  1  2  3  4  Next »