Puntgave zorg
voor iedereen!
cn li

Actueel

Er zijn 20 berichten op 4 pagina's, dit is pagina 2

Opschaling spoedzorg Gelderse Vallei

In de opschalingsfase van de coronacrisis hadden de SEH en huisartsenpost van de Gelderse Vallei te maken met een uitdaging; Hoe schaal je binnen 48uur op van een reguliere- naar crisisorganisatie? Door intensieve samenwerking tussen beide organisaties is dit hun gelukt. Zij hebben TallKing Results aanvullend gevraagd om te helpen met een capaciteitsmodel en het zichtbaar maken van knelpunten in hun werkproces.  |  bekijk video »


Voorraadbeheer bij Maxima MC tijdens de coronacrisis

Hoe ziet voorraadbeheer op de Intensive Care eruit tijdens de coronacrisis? Jan Valkenburg, coordinator Medische hulpmiddelen bij Maxima MC vertelt zijn verhaal.
 |  bekijk video »


Welke logistieke risico's loopt uw organisatie?

De afgelopen maanden zijn zorgorganisaties door de corona-crisis en de daaruit voortkomende productie- en leveringsproblemen van (medische) goederen voor grote uitdagingen komen te staan. De supply chain in veel zorgorganisaties bleek onvoldoende toegerust op onvoorziene omstandigheden. Om in de toekomst beter te kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden, biedt TallKing Results uw organisatie graag een risico assessment aan: een strategische analyse van de logistieke bedrijfsvoering op basis van data-analyse en een quick scan van de logistieke organisatie en processen.  |  lees meer »


Interim management door Tallking Results

Wij zien regelmatig zeer interessante vacatures voorbijkomen die naadloos aansluiten op ons kennis- en werkgebied. Wij zijn ervan overtuigd dat tijdelijke invulling door een van onze medewerkers veel meerwaarde kan hebben en dat onze medewerkers zeer geschikte kandidaten zijn die als interim manager of projectmanager het verschil maken.  |  lees meer »


SEH Máxima MC in een betere flow

Elk ziekenhuis wil de beste zorg voor haar patienten, elk ziekenhuis wil de processen optimaal inrichten. Dat is goed voor de patient, goed voor de medewerkers, goed voor het ziekenhuis in zijn geheel. Om dit te bereiken zette het Máxima MC (MMC), met vestigingen in Eindhoven en Veldhoven en 3.000 medewerkers aan boord, het gedachtegoed van Lean Six Sigma in. Lees hoe medewerkers in staat werden gesteld zelfstandig alledaagse processen te verbeteren. Een terugblik en een blik in de toekomst.
 |  lees meer »


Pagina:  « Prev  1  2  3  4  Next »