Puntgave zorg
voor iedereen!
cn li

Actueel

Er zijn 20 berichten op 4 pagina's, dit is pagina 4

Netwerkzorg: De Juiste Zorg op de Juiste Plek

Het zorglandschap in Nederland verandert in een hoog tempo en vraagt om een herinrichting van de zorgketen. TallKing Results buigt zich ook over de vraag.  |  lees meer »


TallKing Results en de corona epidemie

De coronacrisis raakt de Nederlandse samenleving en specifiek de zorgsector onevenredig hard. Dit zal de komende maanden in eerste instantie eerder toenemen voordat de druk op het stelsel als geheel zal afvlakken.  |  lees meer »


Nieuwe website online

TallKing Results heeft achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website, om nog beter inzichtelijk te maken wat wij doen en hoe we werken. Welkom!


Bekijk hier het verhaal van Noah

Noah verloor zijn been nadat hij niet op tijd werd geholpen na een ongeluk. Zijn droom om profvoetballer te worden viel in duigen. Veel tijd om te treuren nam hij niet, hij zette direct zijn zinnen op een nieuwe droom: winnen op de Paralympische spelen in 2024. Bekijk hier zijn verhaal.  |  bekijk video »


Sponsoring van Noah’s Paralympische droom - Parijs 2024

Fanatiek en zeer getalenteerd Maastrichts voetballer Noah verliest zijn been na een scooterongeluk in Yogyakarta. Nu studeert hij medicijnen. En traint, want hij wil meedoen en winnen tijdens de Paralympische Spelen 2024 in Parijs.  |  lees meer »


Pagina:  « Prev  1  2  3  4