Puntgave zorg
voor iedereen!
cn li

Over Ons - Team

« terug naar teamoverzicht

TallKing Results
Marquerite Groen

Betrokken, gedreven, analytisch, resultaatgericht, enthousiast, verbindend

Expertise: Proces- analyse & optimalisatie, Testcoƶrdinatie, Informatieanalyse, Data-analyse, EPD selectie & implementatie, ERP selectie & implementatie, Planningsoptimalisatie, Goederenlogistiek (Supply chain)

Marquerite heeft na haar studie Gezondheidswetenschappen werkervaring opgedaan in de logistieke sector, de GGZ en het ziekenhuiswezen. Haar expertise ligt op het gebied van informatieanalyse, procesoptimalisatie en (zorg-)logistiek.
In de afgelopen jaren heeft zij meerdere klanten met haar expertise op verschillende vlakken binnen implementatietrajecten ondersteund. In haar rol van instructional designer ADT / Prelude werd Marquerite ingezet om de trainingen in het AMC en VUmc vorm te geven. Tijdens haar opdracht als Applicatiespecialist ADT bij het Radboud UMC lag de nadruk met name op inrichtings- en beheerswerkzaamheden en de coördinatie daarvan.
Marquerite heeft een pragmatische en doelgerichte werkhouding. Ze is resultaatgericht en vormt de verbindende factor tussen mensen en processen.

Contact:
m.groen@tallkingresults.com  | 
+31 6 30 62 84 24  |  li

« terug  |   deel profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin