Puntgave zorg
voor iedereen!
cn li

Over Ons - Team

« terug naar teamoverzicht

TallKing Results
Pomme van Warmerdam

Coachend, enthousiast, analytisch, gestructureerd, gedreven en doelgericht

Expertise: EPD selectie & implementatie, Serious games, Didactische vaardigheden, Kennis primaire zorgproces, Proces- analyse & optimalisatie, Projectmanagement

Pomme geeft advies op het gebied zorgproces verbetering en training, waarbij de inzet van serious gaming, video, performance support evenals het maken van lesmateriaal voor klassikale scholing haar expertise is. Als Arts weet Pomme de vertaalslag naar de praktijk goed te maken, waardoor de voor de eindgebruiker belangrijke onderwerpen zeker aan bod komen. Jarenlange ervaring in het trainen van Epic en Chipsoft HiX maakt van Pomme een expert voor het oplossen van EPD-uitdagingen.

Pomme is communicatief sterk en kan mensen enthousiasmeren met haar kennis en spontane voorkomen. Haar analytisch vermogen en creativiteit helpen haar bij het zoeken naar oplossingen voor eventuele problemen.

Ze streeft naar kwaliteit, heeft een groot observatievermogen en oog voor detail. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voert Pomme de diverse taken van haar werk zorgvuldig uit. Gaat gestructureerd, secuur en georganiseerd te werk en zorgt een succesvol eindresultaat.

Contact:
p.vanwarmerdam@tallkingresults.com  | 
+31 6 57 41 59 01  |  li

« terug  |   deel profiel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin