Team

  

Michel Bouquet

 
Michel Bouquet

Profiel:

Analytisch, enthousiast, inspirerend, creatief, resultaatgericht

 

Expertise:

Outsourcing, inkoop en contractmanagement, Bedrijfsproces verandering, Implementatie bedrijfssoftware, Visie ontwikkeling, Coachend leiderschap

 

Contact:

m.bouquet@tallkingresults.com
+31 6 47 80 47 87

 
 
 

Michel is een enthousiaste professional en kenmerkt zich door zijn creativiteit en ambitie. Hij zet zich elke dag in om mythes en mysteries te doorbreken met behulp van doelgericht leiderschap, structuur en uitstekend analytisch en strategisch inzicht.

 

Michel is een gerichte onderhandelaar en uitermate stressbestendig. Hij is een flexibele teammanager met goed ontwikkelde luistervaardigheid.

 
 

Martin Dat

 
Martin Dat

Profiel:

Betrouwbaar, enthousiast, klantgericht, gedreven, resultaatgericht

 

Expertise:

Zorglogistiek, OK optimalisaties, Ketenzorg, Capaciteitsmanagement, Facilitair management, Strategische inkoop en inkoopbeleid

 

Contact:

m.dat@tallkingresults.com
+31 6 30 10 64 00

 
 
 

Martin heeft veel ervaring met het integraal bedrijfskundig benaderen van vraagstukken binnen diverse branches. Vanaf 1999 zet hij deze kennis met veel enthousiasme en plezier in binnen de gezondheidszorg.

 

Martin is een gedreven persoon die streeft naar continue verbeteringen met oog voor effecten op andere bedrijfsonderdelen. Vanuit de overtuiging dat de zorg veel kan leren van andere branches, past hij zijn kennis opgedaan buiten de zorg actief toe in het zorgdomein, o.a. op bedrijfskundig en logistiek gebied.

 
 

 
 

Maarten Walhout

 
Maarten Walhout

Profiel:

Analytisch, assertief, gedreven, gestructureerd, resultaatgericht

 

Expertise:

Proces- analyse & optimalisatie, Zorglogistiek, Supplychain goederenlogistiek, Capaciteitsmanagement, Software selectie en informatie analyse, Project management

 

Contact:

m.walhout@tallkingresults.com
+31 6 30 63 48 17

 
 
 

Vanuit zijn opleiding Technische Bedrijfskunde en verschillende werkkringen en opdrachten heeft Maarten Walhout een brede interesse en expertise opgebouwd in het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen.

 

Zijn interesse voor en kennis van de zorgsector heeft hij verder uitgebouwd door het volgen van de masteropleiding Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze opgedane kennis blijkt zeer bruikbaar in diverse adviesopdrachten binnen zorginstellingen in zowel de cure als de care.

 
 

Astrid Hartog

 
Astrid Hartog

Profiel:

Analytisch, klantgericht, oplossingsgericht, creatief, enthousiast

 

Expertise:

ZIS-EPD implementatie, PACS implementatie, Medische processen, Zorgproces analyse, Organisatie analyse

 

Contact:

a.hartog@tallkingresults.com
+31 6 22 15 76 94

 
 
 

Astrid is een ervaren zorgproces- en organisatieanalist. Door jarenlange ervaring kent zij de zorg als geen ander van binnenuit. Haar oorspronkelijke vakgebied, de radiologie, toont haar passies voor directe patiëntenzorg en techniek.

 

Astrid legt de focus op echte innovatie bij onder meer ZIS/EPD- en PACS implementaties zonder daarbij de kern van de zorg uit het oog te verliezen. Met haar creatieve en oplossingsgerichte insteek is ze in staat complexe vraagstukken te analyseren, te ontrafelen en vervolgens te verbeteren. Haar kennis van fusies, organisatie (her-)inrichting, medische processen en haar klantgerichtheid maken Astrid tot een waardevol adviseur en inspirerende kracht in ons team.

 
 

Iris Smal

 
Iris Smal

Profiel:

Betrokken, enthousiast, pragmatisch, sociaal, resultaatgericht

 

Expertise:

Procesanalyse- en verbetering, Zorglogistiek, Beleidsontwikkeling en strategie, Onderzoeksontwerp- en uitvoer, Veiligheidsmanagement

 

Contact:

i.smal@tallkingresults.com
+31 6 53 91 62 09

 
 
 

Iris heeft de studie Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond met als masterrichting Beleid en Organisatie in de gezondheidszorg. In 2013 heeft ze de studie Zorgmanagement aan de Erasmus universiteit afgerond. Deze laatste studie heeft haar de handvatten gegeven om verbeteringen door te voeren in de dagelijkse praktijk van de zorg.

 

Met haar kritische blik, enthousiasme en denkkracht, is Iris een waardevolle toevoeging aan het team. Zij ziet dan ook een uitdaging in het verbinden van de werelden van organisatie- wetenschappen, sociaal-medische wetenschappen en bedrijfskunde tot praktisch toepasbare adviezen. Ze interesseert zich in het verbeteren van de zorgprocessen met oog voor de kwaliteit van de zorg en het echt centraal stellen van de patiënt.

 
 

Bénédicte Levassort

 
Bénédicte Levassort

Profiel:

Betrokken, bruggenbouwer, enthousiast, nieuwsgierig, resultaatgericht

 

Expertise:

ZIS-EPD implementatie, Project Management, Zorglogistiek, Functioneel Beheer

 
 

Contact:

b.levassort@tallkingresults.com
+31 6 51 63 42 03

 
 
 

Bénédicte is een charmante Française die sinds twintig jaar in Nederland woont en werkt. Haar expertise en deskundigheid ligt in projectmanagement op het snijvlak van ICT en gezondheidszorg, o.a. implementaties van moderne Ziekenhuis Informatie Systemen (ZIS/EPD).

 

Bénédicte is een ervaren professional en een teamspeler, maar voelt zich op haar best als ze de verantwoordelijkheid voor een uitdagende opdracht mag dragen. Zij stuurt graag mensen en processen aan en brengt structuur in onoverzichtelijke situaties. Zij weet met haar enthousiasme en betrokkenheid een positieve werksfeer te creëren. In projecten komen komen haar nieuwsgierigheid, flexibiliteit, en doorzettingsvermogen het beste tot hun recht vanwege diversiteit aan taken. Zij is accuraat, analytisch en communicatief sterk.

 
 

Ellen Sarr-Jansman

 
Ellen Sarr-Jansman

Profiel:

Betrokken, methodisch, enthousiast, pragmatisch, resultaatgericht

 

Expertise:

Project en Interim Management, Change management, Ouderenzorg, Geriatrische en Medisch Specialistische Revalidatie Zorg

 

Contact:

e.sarr@tallkingresults.com
+31 6 53 82 58 51

 
 
 

Ellen heeft bijna 20 jaar ervaring in de zorg. Door het werken in verschillende functies (behandelaar, docent, manager, projectleider en staffunctionaris) heeft zij een gedegen kennis opgebouwd van zowel het primaire zorgproces als van alle ondersteunende processen. Ellen heeft ervaring met diverse zorgsectoren en is gespecialiseerd in de ouderenzorg en revalidatie (geriatrische revalidatiezorg/medisch specialistische revalidatie). Haar kracht zit in het vertalen van functionele vraagstukken naar oplossingen binnen de logistiek, ICT, planning en organisatie. Zij pakt problemen integraal aan en kan verander- of verbetertrajecten op projectmatige wijze binnen alle niveaus in de organisatie implementeren.

 

Ellen is een betrokken, sociale en enthousiaste persoon, die op analytische, gedegen en pragmatische wijze te werk gaat. Zij is altijd gericht op het samen bereiken van gestelde doelen en het vieren van successen. Zij kan snel in- en uitzoomen en is verbindend in mensen en (hiermee) kansen.

 
 

Jarna Lanjouw

 
“Jarna

Profiel:

Betrokken, gedreven, analytisch, resultaatgericht, enthousiast, verandergericht

 

Expertise:

Interim management, Verander management, Lean/Logistieke processen, Nieuwbouw

 

Contact:

j.lanjouw@tallkingresults.com
+31 6 83 79 36 88

 
 
 
 

Jarna heeft een lange en brede ervaring in de zorg. Door verschillende functies als medisch analist, leidinggevende en projectleider heeft zij een open blik op diverse zorgprocessen. Mede door haar rol als projectleider nieuwbouw van een groot medisch laboratorium heeft zij geleerd om niet alleen organiserend sterk te zijn om zo binnen budget en planning op te leveren maar tevens om alle medewerkers te enthousiasmeren en mee te nemen in verander trajecten als deze.

 

Jarna beschikt over veel energie en de wil om iets te bereiken. Ze houdt ervan zaken te organiseren en in werking te zetten. Met haar analyserend vermogen weet ze zaken in perspectief te plaatsen. Vanuit haar actie en verandering gerichtheid wil ze graag samen met haar team en de opdrachtgever kansen en uitdagingen aangaan om deze vervolgens in tastbare resultaten om te zetten.

 
 

Sandra Postema

 
“Sandra

Profiel:

Verbindend, coachend, verandergericht, flexibel, gedreven en doelgericht

 

Expertise:

Zorgprocessen in de Care, VG en V&V Verandermanagement, acceptatie trajecten, 
ICT innovatie in zorg, acceptatie trajecten

 

Contact:

s.postema@tallkingresults.com
+31 06 57 18 71 50

 
 
 
 

Sandra is een ervaren zorg- en ICT professional. Door jarenlange ervaring op verschillende niveaus, kent zij de zorg als geen ander van binnenuit en begrijpt zij de behoefte op ICT vlak voor zorginstellingen als geen ander.

Sandra haar enthousiasme , mensenkennis, open houding en management ervaring maken haar een inspirerende netwerker evenals teammanager. Ze weet mensen in hun kracht te zetten en hun kwaliteiten optimaal te benutten. Verbinding leggen met zorg evenals andere betrokken partijen, intern en extern, is voor haar een continu proces.

 

Door haar strategische blik , zakelijke inzicht en pragmatische behoefte tot verbeteren, weet Sandra innovatieve procesverbeteringen in gang te zetten die gedragen worden binnen een organisatie. Mede door techniek weet ze zorg op een hoger niveau te brengen.

 

 
 

 
 

Björn Zeeman

 
“Björn

Profiel:

Betrokken, gedreven, analytisch, resultaatgericht, enthousiast, verandergericht

 

Expertise:

Resultaatgedreven, Klantgericht, waarde halen uit Technologie en Informatie, strategie & Zorg IT, EPD selectie- en implementatietrajecten

 

Contact:

b.zeeman@tallkingresults.com
+31 06 57 18 75 59

 
 
 
 

Björn is een ervaren manager die tot doel heeft zijn clienten nog succesvoller te maken door hen te ondersteunen in het realiseren van beoogde resultaten.

 

Met deze mindset heeft Björn meer dan vijftig executives en hun organisaties zeer succesvol ondersteund op hun belangrijkste IT gerelateerde initiatieven.

 
 

Ilse Kruiver

 
“Ilse

Profiel:

Betrokken, gedreven, analytisch, resultaatgericht, enthousiast, verandergericht

 

Expertise:

Projectmanagement, Procesanalyse, Risico-analyse, EPD implementatie, programmanagement en module-expertise EPIC

 

Contact:

i.kruiver@tallkingresults.com
+31 06 12 09 73 01

 
 
 
 

Vanuit haar functie als apothekersassistente bij een stadsapotheek groeide Ilse door naar een leidinggevende functie binnen een ziekenhuisapotheek. Vervolgens maakte ze de stap naar de wereld van het EPD. Eerst bij een leverancier (Epic) en vervolgens als senior consultant.

 

Ilse heeft in de afgelopen jaren een groot aantal Epic implementaties doorlopen en heeft zich ontwikkeld tot een ervaren projectmanager en EPD-adviseur. Ze heeft oog voor kwaliteit, een goed gevoel voor de belangen op strategisch en tactisch niveau, en is in staat op deze verschillende niveau’s te communiceren en invloed uit te oefenen.

 

Ilse is een manager die meerdere keren heeft bewezen dat ze mensen kan verbinden tot teams, met het vermogen tot delegeren en controleren. Ze gaat geen confrontaties uit de weg, en zoekt met de belanghebbenden naar de win-win situatie.

 
 

 
 

Marquerite Groen

 
“Marquerite

Profiel:

Betrokken, gedreven, analytisch, resultaatgericht, enthousiast, verbindend

 

Expertise:

Opleiden, selectie- en implementatietrajecten, projectleiding, informatie-analyse, procesanalyse, testen, zorgprogrammering

 

Contact:

m.groen@tallkingresults.com
+31 06 30 62 84 24

 
 
 
 

Marquerite heeft na haar studie Gezondheidswetenschappen werkervaring opgedaan in de logistieke sector, de GGZ en het ziekenhuiswezen. Haar expertise ligt op het gebied van informatieanalyse, procesoptimalisatie en (zorg-)logistiek.
 

In de afgelopen jaren heeft zij meerdere klanten met haar expertise op verschillende vlakken binnen implementatietrajecten ondersteund. In haar rol van instructional designer ADT / Prelude werd Marquerite ingezet om de trainingen in het AMC en VUmc vorm te geven. Tijdens haar opdracht als Applicatiespecialist ADT bij het Radboud UMC lag de nadruk met name op inrichtings- en beheerswerkzaamheden en de coördinatie daarvan.
 

Marquerite heeft een pragmatische en doelgerichte werkhouding. Ze is resultaatgericht en vormt de verbindende factor tussen mensen en processen

 
 

 
 

Ingrid Doezeman

 
“Ingrid

Profiel:

Netwerker/relatiegericht, Communicatief, Organiseren, Kwaliteit- en resultaatgericht, Analytisch / Strategisch, Creatief
 

Expertise:

Procesanalyse en -optimalisatie, project- en interimmanagement, ouderenzorg, multidisciplinaire behandelzorg

 

Contact:

i.doezeman@tallkingresults.com
+31 6 22 90 99 25

 
 
 
 

Ingrid is een bevlogen professional die vanuit haar basis als logopedist een brede ervaring in diverse sectoren binnen de zorg heeft ontwikkeld.
 
Ingrid is resultaatgericht en heeft veel aandacht voor kwaliteit en relatie. Zij is in staat om op een goede manier te schakelen en verbindingen te leggen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.
 
Zij geniet ervan samen te bouwen aan de zorg van de toekomst waarmee we met elkaar het verschil kunnen maken.
 
 

 
 

Erik Reintsema

 
“Erik

Profiel:

Analytisch / Strategisch, Netwerker/relatiegericht, Betrokken, Gedreven, Kwaliteit- en resultaatgericht
 

Expertise:

Strategievorming, Management accounting & control, Organisatieontwikkeling, Inrichting financiële administraties en klantsystemen, vastgoedbeheer, compliance, governance en coaching.

Contact:

e.reintsema@tallkingresults.com
+31 6 20 68 07 01

 
 
 
 

Erik’s specialisme is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit bij medewerkers, het opzetten en/of uitlijnen van besturings- en beheersingsinformatie en het verbeteren van de algehele interne bedrijfsvoering.
 
Vertrekpunt is een vlotte doch scherpe bedrijfskundige en financiële analyse (inclusief de interne / externe omgevingsinvloeden) met gevoel voor de belangen van alle stakeholders,
op basis waarvan samen met de opdrachtgever keuzes worden gemaakt en uitgevoerd.
 
Een gedegen financiële achtergrond en een goed analytisch vermogen in combinatie met een jarenlange ervaring met ‘under performing’ organisaties vormen de basis voor zijn pragmatische aanpak en creatieve oplossingen.
 
Vraagstukken die gepaard gaan met een cultuuromslag, organisatorische (her)structurering en/of uitvoeren van projecten welke de doelmatigheid en/of het rendement van de organisatie vergroten, zijn uitdagingen die Erik graag aan gaat.
 
 

 
 

John Verver

 
“John

Profiel:

Netwerker/relatiegericht, Communicatief, Organiseren, Veranderen, Inspireren, Creatief
 

Expertise:

Lean Six Sigma, verandertrajecten, procesverbetering, coaching, Six Sigma in Healthcare

Contact:

j.verver@tallkingresults.com
+31 6 19 91 70 21

 
 
 
 

 
John is een waardevolle aanvulling binnen ons team . Als Master Blackbelt Lean Six Sigma heeft hij al vele organisaties en teams ondersteund in Lean- en verandertrajecten.
 
Wij zijn blij en trots dat John ervoor heeft gekozen dit traject bij TallKing Results voort te willen zetten en zowel intern en extern zijn rijke kennis en ervaring te willen delen om samen een succesvol resultaat neer te zetten.
 
 

 
 

Pieter Buwalda

 
“Pieter

Profiel:

Ondernemend, creatief, analytisch, relatiegericht, doortastend, kalm, gevoel voor humor
 

Expertise:

Zorglogistiek, verandertrajecten, procesverbetering, planningssystematiek, capaciteitsmanagement, Lean Six Sigma (Black Belt), Theory of Constraints (TOC), Operations Strategy, strategie executie, organisatie(her)inrichting, onderzoeksmethodologie en (onderzoeks)statistiek.

Contact:

p.buwalda@tallkingresults.com
+31 6 1033 0123

 
 
 
 
Het expertisegebied van Pieter is Operations Management en Operations Strategy in de zorg. Hij richt zich op planningsvraagstukken, procesoptimalisaties en (integraal) capaciteitsmanagement van strategisch tot operationeel niveau.
 
Pieter kenmerkt zich door het toepassen van hybride verbetertechnieken (met ingrediënten uit Lean Six Sigma en de Theory of Constraints). Waar nodig vanuit een wetenschappelijke invalshoek, maar vooral met een flinke dosis Friese pragmatiek. Daardoor ontstaat een verbetertraject die goed aansluit op uw specifieke bedrijfssituatie. Pieter is voortdurend op zoek naar combinaties van verbetertechnieken die elkaar versterken in uw organisatie.
 
Pieter kan zich snel verbinden met u en uw medewerkers om samen een gedegen analyse te maken van uw doelen en doelbelemmeringen. Bij de zoektocht naar oplossingen heeft hij oog voor verschillende belangen en gaat hij binnen uw organisatie opzoek naar aannames die mogelijke oplossingen verhullen.
 
Daarnaast heeft Pieter ervaring met organisatie(her)inrichting. Hij kan u helpen de organisatiestructuur, organisatiecultuur en overlegstructuur als één geheel te ontwerpen om zo een goede basis te leggen voor het realiseren van uw doelen.
 

 
 

Terug naar ‘Over ons’