Team

Michel Bouquet

Michel Bouquet

Profiel:

Analytisch, enthousiast, inspirerend, creatief, resultaatgericht

Expertise:

Outsourcing, inkoop en contractmanagement, Bedrijfsproces verandering, Implementatie bedrijfssoftware, Visie ontwikkeling, Coachend leiderschap

Contact:

m.bouquet@tallkingresults.com
+31 6 47 80 47 87

Michel is een enthousiaste professional en kenmerkt zich door zijn creativiteit en ambitie. Hij zet zich elke dag in om mythes en mysteries te doorbreken met behulp van doelgericht leiderschap, structuur en uitstekend analytisch en strategisch inzicht.

Michel is een gerichte onderhandelaar en uitermate stressbestendig. Hij is een flexibele teammanager met goed ontwikkelde luistervaardigheid.

Martin Dat

Martin Dat

Profiel:

Betrouwbaar, enthousiast, klantgericht, gedreven, resultaatgericht

Expertise:

Zorglogistiek, OK optimalisaties, Ketenzorg, Capaciteitsmanagement, Facilitair management, Strategische inkoop en inkoopbeleid

Contact:

m.dat@tallkingresults.com
+31 6 30 10 64 00

Martin is een gedreven persoon die streeft naar continue verbeteringen met oog voor effecten op andere bedrijfsonderdelen. Vanuit de overtuiging dat de zorg veel kan leren van andere branches, past hij zijn kennis opgedaan buiten de zorg actief toe in het zorgdomein, o.a. op bedrijfskundig en logistiek gebied.

Maarten Walhout

Maarten Walhout

Profiel:

Analytisch, assertief, gedreven, gestructureerd, resultaatgericht

Expertise:

Proces- analyse & optimalisatie, Zorglogistiek, Supplychain goederenlogistiek, Capaciteitsmanagement, Software selectie en informatie analyse, Project management

Contact:

m.walhout@tallkingresults.com
+31 6 30 63 48 17

Vanuit zijn opleiding Technische Bedrijfskunde en verschillende werkkringen en opdrachten heeft Maarten Walhout een brede interesse en expertise opgebouwd in het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen.

Zijn interesse voor en kennis van de zorgsector heeft hij verder uitgebouwd door het volgen van de masteropleiding Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze opgedane kennis blijkt zeer bruikbaar in diverse adviesopdrachten binnen zorginstellingen in zowel de cure als de care.

Astrid Hartog

Astrid Hartog

Profiel:

Analytisch, klantgericht, oplossingsgericht, creatief, enthousiast

Expertise:

ZIS-EPD implementatie, PACS implementatie, Medische processen, Zorgproces analyse, Organisatie analyse

Contact:

a.hartog@tallkingresults.com
+31 6 22 15 76 94

Astrid is een ervaren zorgproces- en organisatieanalist. Door jarenlange ervaring kent zij de zorg als geen ander van binnenuit. Haar oorspronkelijke vakgebied, de radiologie, toont haar passies voor directe patiëntenzorg en techniek.

Astrid legt de focus op echte innovatie bij onder meer ZIS/EPD- en PACS implementaties zonder daarbij de kern van de zorg uit het oog te verliezen. Met haar creatieve en oplossingsgerichte insteek is ze in staat complexe vraagstukken te analyseren, te ontrafelen en vervolgens te verbeteren. Haar kennis van fusies, organisatie (her-)inrichting, medische processen en haar klantgerichtheid maken Astrid tot een waardevol adviseur en inspirerende kracht in ons team.

Bénédicte Levassort

Bénédicte Levassort

Profiel:

Betrokken, bruggenbouwer, enthousiast, nieuwsgierig, resultaatgericht

Expertise:

ZIS-EPD implementatie, Project Management, Zorglogistiek, Functioneel Beheer

Contact:

b.levassort@tallkingresults.com
+31 6 51 63 42 03

Bénédicte is een charmante Française die sinds twintig jaar in Nederland woont en werkt. Haar expertise en deskundigheid ligt in projectmanagement op het snijvlak van ICT en gezondheidszorg, o.a. implementaties van moderne Ziekenhuis Informatie Systemen (ZIS/EPD).

Bénédicte is een ervaren professional en een teamspeler, maar voelt zich op haar best als ze de verantwoordelijkheid voor een uitdagende opdracht mag dragen. Zij stuurt graag mensen en processen aan en brengt structuur in onoverzichtelijke situaties. Zij weet met haar enthousiasme en betrokkenheid een positieve werksfeer te creëren. In projecten komen komen haar nieuwsgierigheid, flexibiliteit, en doorzettingsvermogen het beste tot hun recht vanwege diversiteit aan taken. Zij is accuraat, analytisch en communicatief sterk.

René Adriaanse

Profiel:

Betrokken, methodisch, enthousiast, pragmatisch, resultaatgericht

Expertise:

Project en Interim Management, Change management, GGZ, Verslavingszorg en forensische zorg.

Contact:

r.adriaanse@tallkingresults.com
+31 6 54 29 79 30

René heeft een diverse achtergrond in de zorg, onder andere in de (forensische) psychiatrie. Hiervandaan is hij als hulpverlener en manager gewend systematisch te kijken en werken. In zijn management werkzaamheden heeft hij zich vooral gericht op het veranderen van processen in complexe situaties, systemen en organisaties. Hij werkt daarbij steeds vanuit het strategische perspectief van de organisatie in relatie tot de zorg die geboden wordt.

René is een gedreven adviseur die vanuit samenwerking vorm wil geven aan de gevraagde innovatie en (proces-)verandering. Dit doet hij op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij is analytisch en communicatief sterk en ziet snel de verschillende belangen in teams en projecten. Zijn drive haalt hij uit het verbeteren van de kwaliteit van de geboden zorg.

René gaat open de samenwerking met teams aan en is hierbij snel in staat onderstromen in beeld te brengen en deze waar nodig en gewenst open te leggen en bespreekbaar te maken.

Jarna Lanjouw

“Jarna

Profiel:

Betrokken, gedreven, analytisch, resultaatgericht, enthousiast, verandergericht

Expertise:

Interim management, Verander management, Lean/Logistieke processen, Nieuwbouw

Contact:

j.lanjouw@tallkingresults.com
+31 6 83 79 36 88

Jarna heeft een lange en brede ervaring in de zorg. Door verschillende functies als medisch analist, leidinggevende en projectleider heeft zij een open blik op diverse zorgprocessen. Mede door haar rol als projectleider nieuwbouw van een groot medisch laboratorium heeft zij geleerd om niet alleen organiserend sterk te zijn om zo binnen budget en planning op te leveren maar tevens om alle medewerkers te enthousiasmeren en mee te nemen in verander trajecten als deze.

Jarna beschikt over veel energie en de wil om iets te bereiken. Ze houdt ervan zaken te organiseren en in werking te zetten. Met haar analyserend vermogen weet ze zaken in perspectief te plaatsen. Vanuit haar actie en verandering gerichtheid wil ze graag samen met haar team en de opdrachtgever kansen en uitdagingen aangaan om deze vervolgens in tastbare resultaten om te zetten.

Ilse Kruiver

“Ilse

Profiel:

Betrokken, gedreven, analytisch, resultaatgericht, enthousiast, verandergericht

Expertise:

Projectmanagement, Procesanalyse, Risico-analyse, EPD implementatie, programmanagement en module-expertise EPIC

Contact:

i.kruiver@tallkingresults.com
+31 06 12 09 73 01

Vanuit haar functie als apothekersassistente bij een stadsapotheek groeide Ilse door naar een leidinggevende functie binnen een ziekenhuisapotheek. Vervolgens maakte ze de stap naar de wereld van het EPD. Eerst bij een leverancier (Epic) en vervolgens als senior consultant.

Ilse heeft in de afgelopen jaren een groot aantal Epic implementaties doorlopen en heeft zich ontwikkeld tot een ervaren projectmanager en EPD-adviseur. Ze heeft oog voor kwaliteit, een goed gevoel voor de belangen op strategisch en tactisch niveau, en is in staat op deze verschillende niveau’s te communiceren en invloed uit te oefenen.

Ilse is een manager die meerdere keren heeft bewezen dat ze mensen kan verbinden tot teams, met het vermogen tot delegeren en controleren. Ze gaat geen confrontaties uit de weg, en zoekt met de belanghebbenden naar de win-win situatie.

Marquerite Groen

“Marquerite

Profiel:

Betrokken, gedreven, analytisch, resultaatgericht, enthousiast, verbindend

Expertise:

Opleiden, selectie- en implementatietrajecten, projectleiding, informatie-analyse, procesanalyse, testen, zorgprogrammering

Contact:

m.groen@tallkingresults.com
+31 06 30 62 84 24

Marquerite heeft na haar studie Gezondheidswetenschappen werkervaring opgedaan in de logistieke sector, de GGZ en het ziekenhuiswezen. Haar expertise ligt op het gebied van informatieanalyse, procesoptimalisatie en (zorg-)logistiek.
In de afgelopen jaren heeft zij meerdere klanten met haar expertise op verschillende vlakken binnen implementatietrajecten ondersteund. In haar rol van instructional designer ADT / Prelude werd Marquerite ingezet om de trainingen in het AMC en VUmc vorm te geven. Tijdens haar opdracht als Applicatiespecialist ADT bij het Radboud UMC lag de nadruk met name op inrichtings- en beheerswerkzaamheden en de coördinatie daarvan.
Marquerite heeft een pragmatische en doelgerichte werkhouding. Ze is resultaatgericht en vormt de verbindende factor tussen mensen en processen

Ingrid Doezeman

“Ingrid

Profiel:

Netwerker/relatiegericht, Communicatief, Organiseren, Kwaliteit- en resultaatgericht, Analytisch / Strategisch, Creatief

Expertise:

Procesanalyse en -optimalisatie, project- en interimmanagement, ouderenzorg, multidisciplinaire behandelzorg

Contact:

i.doezeman@tallkingresults.com
+31 6 22 90 99 25

Ingrid is een bevlogen professional die vanuit haar basis als logopedist een brede ervaring in diverse sectoren binnen de zorg heeft ontwikkeld.

Ingrid is resultaatgericht en heeft veel aandacht voor kwaliteit en relatie. Zij is in staat om op een goede manier te schakelen en verbindingen te leggen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Zij geniet ervan samen te bouwen aan de zorg van de toekomst waarmee we met elkaar het verschil kunnen maken.

Harold Kok

Profiel:

Analytisch, strategisch, assertief, kwaliteit- en resultaatgericht, gedreven – always finding a way or making a way.

Expertise:

Governance, Organisational Behaviour, Capacity Management, Efficiency Management, Cultural Change & Negotiations.

Contact:

h.kok@tallkingresults.com
+31 6 1594 3946

Harold heeft meer dan 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg, werkende in diverse zorg en executive managementposities, in drie verschillende continenten over de wereld. Deze brede diversiteit samen met zijn ruime ervaring stelt hem in de gelegenheid om nieuwe, innovatieve en creatieve oplossingen te vinden en te realiseren. Hij vindt het leuk en belangrijk om deze kennis en ervaring te delen, iets waarvoor hij in de gelegenheid gesteld wordt als adviseur bij TallKing Results.

Vraagstukken die gepaard gaan met een cultuuromslag, organisatorische (her)structurering en/of uitvoeren van projecten welke de doelmatigheid en/of het rendement van de organisatie vergroten, zijn uitdagingen die Harold graag aan gaat.

John Verver

“John Verver

Profiel:

Netwerker/relatiegericht, Communicatief, Organiseren, Veranderen, Inspireren, Creatief

Expertise:

Lean Six Sigma, verandertrajecten, procesverbetering, coaching, Six Sigma in Healthcare

Contact:

j.verver@tallkingresults.com
+31 6 19 91 70 21

John is een waardevolle aanvulling binnen ons team . Als Master Blackbelt Lean Six Sigma heeft hij al vele organisaties en teams ondersteund in Lean- en verandertrajecten.

Wij zijn blij en trots dat John ervoor heeft gekozen dit traject bij TallKing Results voort te willen zetten en zowel intern en extern zijn rijke kennis en ervaring te willen delen om samen een succesvol resultaat neer te zetten.

Pieter Buwalda

“Pieter Buwalda

Profiel:

Ondernemend, creatief, analytisch, relatiegericht, doortastend, kalm, gevoel voor humor

Expertise:

Zorglogistiek, verandertrajecten, procesverbetering, planningssystematiek, capaciteitsmanagement, Lean Six Sigma (Black Belt), Theory of Constraints (TOC), Operations Strategy, strategie executie, organisatie(her)inrichting, onderzoeksmethodologie en (onderzoeks)statistiek.

Contact:

p.buwalda@tallkingresults.com
+31 6 1033 0123

Het expertisegebied van Pieter is Operations Management en Operations Strategy in de zorg. Hij richt zich op planningsvraagstukken, procesoptimalisaties en (integraal) capaciteitsmanagement van strategisch tot operationeel niveau.

Pieter kenmerkt zich door het toepassen van hybride verbetertechnieken (met ingrediënten uit Lean Six Sigma en de Theory of Constraints). Waar nodig vanuit een wetenschappelijke invalshoek, maar vooral met een flinke dosis Friese pragmatiek. Daardoor ontstaat een verbetertraject die goed aansluit op uw specifieke bedrijfssituatie. Pieter is voortdurend op zoek naar combinaties van verbetertechnieken die elkaar versterken in uw organisatie.

Pieter kan zich snel verbinden met u en uw medewerkers om samen een gedegen analyse te maken van uw doelen en doelbelemmeringen. Bij de zoektocht naar oplossingen heeft hij oog voor verschillende belangen en gaat hij binnen uw organisatie opzoek naar aannames die mogelijke oplossingen verhullen.

Daarnaast heeft Pieter ervaring met organisatie(her)inrichting. Hij kan u helpen de organisatiestructuur, organisatiecultuur en overlegstructuur als één geheel te ontwerpen om zo een goede basis te leggen voor het realiseren van uw doelen.

Pomme van Warmerdam

Profiel:

Coachend, enthousiast, analytisch, gestructureerd, gedreven en doelgericht.

Expertise:

Trainer EPD (Epic en Chipsoft HiX), EPD- en procesverbetering, video en serious gaming.

Contact:

p.vanwarmerdam@tallkingresults.com
+31 6 5741 5901

Pomme geeft advies op het gebied zorgproces verbetering en training, waarbij de inzet van serious gaming, video, performance support evenals het maken van lesmateriaal voor klassikale scholing haar expertise is. Als Arts weet Pomme de vertaalslag naar de praktijk goed te maken, waardoor de voor de eindgebruiker belangrijke onderwerpen zeker aan bod komen. Jarenlange ervaring in het trainen van Epic en Chipsoft HiX maakt van Pomme een expert voor het oplossen van EPD-uitdagingen.

Pomme is communicatief sterk en kan mensen enthousiasmeren met haar kennis en spontane voorkomen. Haar analytisch vermogen en creativiteit helpen haar bij het zoeken naar oplossingen voor eventuele problemen.

Ze streeft naar kwaliteit, heeft een groot observatievermogen en oog voor detail. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voert Pomme de diverse taken van haar werk zorgvuldig uit. Gaat gestructureerd, secuur en georganiseerd te werk en zorgt een succesvol eindresultaat.

Jessica Paulus

“Jessica Paulus

Profiel:

Strategisch, analytisch, creatief, empathisch, ambitieus.

Expertise:

Strategic Branding, Brand Identity, Employee Experience, Design Thinking, Fashion Entrepreneurship, Communication Science.

Contact:

j.paulus@tallkingresults.com
+31 6 5742 9520

Jessica bouwt Brand Idendities, Merk Indentiteit, van binnenuit, met uitgangspunt dat ieder bedrijf een ‘People business’ is, streeft ze naar groei van de bedrijfsbekendheid alsmede de persoonlijke groei. Door elementen van Branding, Design en HR te combineren, begeleidt Jessica het bedrijf bij het proces om de daadwerkelijke Merk Indentiteit te creëren met een blijvende binding.

Jessica is onze projectleider ‘Brand and Employee Experiences’. Haar achtergrond in Strategic Communication en Fashion Entrepreneurship zorgt voor een persoonlijke en creatieve kijk op het persoonlijke interne en bedrijfs-externe Branding proces. Jessica gelooft in individuele talenten, krachtig samenwerkende teams en waardevolle resultaten.

Lisa Stevenhagen

Profiel:

Creatief, organisatorisch sterk, empathisch, ambitieus en betrokken.

Expertise:

Europese betrekkingen, stakeholder relaties, smart energy

Contact:

l.stevenhagen@tallkingresults.com
+31 6 2296 7223

Dankzij haar ervaring bij een belangengroep in Brussel op het gebied van Smart Energy is zij in staat om multilaterale projecten in goede banen te leiden.

Lisa bouwt voort op haar kennis van Smart Energy networks, Buildings en Mobility om een bijdrage te leveren aan smart living oplossingen.

Lisa is een teamspeler voor wie bemiddeling en relaties centraal staan en die ernaar streeft het beste eindresultaat te leveren voor alle betrokken partijen. 

Margot van Vorstenbosch

Profiel:

Creatief, organisatorisch sterk, empathisch, ambitieus en betrokken.

Expertise:

Management, teamontwikkeling, roostering en capaciteitsplanning, sociale cohesie

Contact:

m.vanvorstenbosch@tallkingresults.com
+31 6 5898 0974

Dankzij haar lange ervaring als leidinggevende, projectmanager en behandelaar in diverse zorgorganisaties, kent Margot de zorg van binnenuit. Door haar betrokkenheid als projectleider van diverse projecten gericht op het welzijn van cliënten, is zij goed in staat de sociale cohesie in zorginstellingen te verbeteren.

Margot wordt blij van het doelgericht realiseren van iets moois, samen met collega’s en andere betrokkenen. Altijd in verbinding en rekening houdend met een ieder.

Terug naar ‘Over ons’